Et af husets vigtigste rum

Når arkitekten skal tegne et hus, er der naturligvis stort fokus på opholdsrum som stue og køkken. Men også badeværelset bør have stor opmærksomhed, for det er i virkeligheden et af husets vigtigste rum. I det hele taget er indretningen er afgørende del af arkitekturen – det er ikke kun det ydre, der er vigtigt for arkitekten.

Praktisk og smukt rum

Skal man bygge et nyt hus, er det vigtigt at tænke indretningen af badeværelset ind fra starten. Der skal være gode og funktionelle møbler, blandt andet praktisk og smukke badeværelsesskabe, som man kan bruge til opbevaring af håndklæder, ting til personlig pleje, vaskepulver og meget andet, som man ikke har lyst til at have liggende fremme. Både fordi det bliver støvet, og fordi det ikke altid er så smukt at se på. Hvis du selv har en finger med i spillet, når dit nye badeværelse skal indrettes, kan du få badeværelsesskabe hos Rørfokus, som med en stor webshop giver dig mulighed for at vælge mellem et stort antal varianter af badeværelsesskabe.

Badeværelset ændrer funktion

Også ved renovering af et ældre hus eller en lejlighed med et ældre badeværelse, vil der ofte være brug for at købe nye badeværelsesskabe for at bringe dette vigtige rum up to date. Vi bruger mange penge på at indrette et flot badeværelse, for et badeværelse er i dag ikke bare et rum, hvor vi bader og går på toilettet, men det wellness-rum, som skal være lækkert at opholde sig i. I det moderne badeværelse med de flotte badeværelsesskabe, lækre materialer og flotte fliser og overflader skal vi føle os godt tilpas. Man kan sige, at vi i det moderne badeværelse næsten forsøger at skabe en spa-stemning, som vi kender den fra de smukke og luksuøse hoteller, som vi måske har været så heldige at kunne besøge.

Også selve toilettet undergår i disse år en revolution. Inspireret fra Japan får flere og flere opstillet toiletter med indbygget vaskefunktion, så hygiejnen ved toiletbesøg får et løft i forhold til, hvis man alene bruger papir til at tørre sig med. Så et badeværelse er i dag et luksusrum, og et af beboelsens vigtigste rum.

picorama