Nominerede projekter 2020

I arkitekturens verden findes der i Danmark mange forskellige nominerede projekter i det aktuelle år 2020. De kan være super spændende at tage rundt at kigge på, og det er også nemt at finde et overblik over dem på internettet. Kunne man tænke sig at bruge sommeren på det, så er det et oplagt tidspunkt at tage ud at se på disse vidundere på. Efteråret er dog også en god tid, og hvem ved, måske kan man kombinere det med en rigtig god Halloweenfest. Så skal man naturligvis lige sørge for at købe halloweenkostumer til festen – så bliver den da i hvert fald også lige lidt sjovere.

De nominerede projekter

Som nævnt er der mange nominerede projekter, og de gør det godt på hver deres måde. I blandt de nominerede finder man blandt andet Cityringens Stationer, og de er for alvor spændende at se nærmere på. Her er arkitekturen helt i top, og man kan kun frydes over det vidunder, der er kommet ud af disse stationer. Det er dog naturligvis ikke den eneste nominering, der findes på listen, og der er også mange andre spændende nomineringer i det øvrige Danmark. Uanset hvor man bor, kan man derfor finde noget at se på i nærheden af, hvor man bor.

Havebyen Mozart 74, som ligger på Sydhavnen, er også blandt de nominerede, og her finder man arkitektur, der er i en klasse for sig. Her udviskes den velkendte grænse mellem ude og inde, og det er en oplevelse helt for sig. Den kan tilmed også være værd at rejse efter, hvis ikke man lige bor i området.

Holbergskolens Næste Skur er også et spændende vidunder. Det er nemlig bygget af affald. Man kan derfor roligt sige, at der her er tale om et vist fokus på bæredygtighed. Det er også en af årsagerne til, at man finder det på listen.

Lad dig inspirere

Skulle man have lyst til at tage rundt for at se på flere af de nominerede vidundere, så er det også helt oplagt at lade sig inspirere. Man kan sagtens bruge hele eller halve dage på at dvæle ved vidunderne, og de kan sagtens opleves som et led i en god sommerferie.

Det er bare at lade sig inspirere til, hvor det er, man gerne vil tage hen.

picorama